Zonnebloem afdeling Nieuwenhagen

september 13, 2020 @ 00:00 – 00:00
2020-09-13T00:00:00+02:00

Beste parochianen,
In het weekend van 12 en 13 september 2020 zal de Zonnebloem afdeling Nieuwenhagen vanwege de Nationale Ziekendag een collecte houden in de parochie H. Hart van Jezus te Nieuwenhagerheide(op zaterdag 12 september na de H. Mis van 19.00 uur) en in de parochie O.L.V. Hulp der Christenen te Nieuwenhagen (op zaterdag 12 september na de H.Mis van 18.00 uur en op zondag 13 september na de H. Mis van 11.00 uur).
Op dit moment hebben we 143 gasten, waarvoor wij het hele jaar door activiteiten organiseren. Onze gasten genieten hiervan door met name het samenzijn alleen al èn door de sociale contacten die zij hierdoor krijgen; voor velen van hen is dit anders niet (meer) mogelijk. Ook worden zij door onze vrijwilligers regelmatig bezocht; op elk bezoekje verheugen zij zich dan ook.
Tijdens de activiteiten wordt voor een kopje koffie/thee met wat lekkers gezorgd en natuurlijk hoort hier ook muziek bij. De ruimte moet gehuurd worden. Allemaal kosten waarvoor wij niet voldoende gesubsidieerd worden. Mochten wij dit niet meer voor onze gasten kunnen doen, dan zullen zij in een isolement raken, hetgeen we zeker willen voorkomen! Middels de opbrengst van de collectes hopen wij onze gasten nog vele jaren te kunnen blijven verwennen met wat gezellige middagen en uitstapjes. Bij voorbaat onze hartelijke dank hiervoor.
Mocht u zelf of uw familielid geïnteresseerd zijn om ook deel te nemen aan de activiteiten binnen onze afdeling (als gast of als vrijwilliger), neem dan gerust contact op met het secretariaat: tel.06-40805411.
Alvast hartelijk bedankt voor uw gave namens Bestuur en Vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwenhagen.