Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia, Petrus en Paulus parochie

Op zaterdag 27 november zal het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St.Caecilia P&P de jaarlijkse H. Mis opluisteren bgv het Caeciliafeest. Deze viering, om 17.30 u in de Petrus en Pauluskerk in Schaesberg,wordt opdragen voor de leden en overleden leden van ons koor. In bijzonder voor Mevr. Anny Boerakker & Dhr. Johan Rosenboom, 2 leden van ons koor die zijn overleden in 2020. Mede omdat wij in 2020 ook geen Caecilia viering konden houden en deze trouwe leden niet konden herdenken.

Ook hebben we een 40 jarige jubilaris in ons midden die avond. Het is Mevr. Berty Arends een zeer goed en trouw koorlid. In verband met de huidige coronamaatregelen zal de feestavond en de huldiging van de jubilaris niet kunnen plaatsvinden.

Verder zal het koor in deze mis enkele nieuwe muziekwerken uitvoeren die de leden in de loop van deze Corona tijd toch nog hebben ingestudeerd.

Het zijn werken van de Componist Karl Jenskens uit de bekende mis voor de vrede van: The Armed Man. Volgende stukken zullen wij ten gehore brengen

O.a. Agnus Dei / Benedictus / Avé Verum. **

Bestuur Gemengd Kerkelijk Zangkoor, Petrus en Paulus parochie