Kinder-Kerstactiviteit

december 25, 2021 @ 14:00 – 16:00
2021-12-25T14:00:00+01:00
2021-12-25T16:00:00+01:00

Aan alle kinderen van de basisscholen in Schaesberg en Nieuwenhagerheide. Landgraaf, december 2021

Beste jongens en meisjes, beste ouders / verzorgers.

Zoals jullie vast en zeker al weten, kan de gezinsviering op Kerstavond niet doorgaan, omdat er voorlopig vanaf 17.00 uur geen H.Missen meer gehouden mogen worden.

Maar . . . dat wil niet zeggen dat er voor de kinderen in onze parochies geen Kerstactiviteit is!

De leden van de Werkgroep Gezinsvieringen hebben een corona-veilig programma gemaakt, waaraan alle kinderen kunnen meedoen, die met kerst de grote kerststal in de kerk komen bezoeken.

Op vier plaatsen in de kerk kan worden gekleurd, of een kerstwens gemaakt, of geluisterd naar een mooi kerstverhaal. Verder wordt er gezorgd voor (live)muziek en mogen jullie zelf kerstliedjes meezingen! Door het spreiden van de activiteiten, waarbij kinderen en ouders van de ene naar de andere plek gaan, ontstaat er automatisch een doorstroom van mensen.

Wij menen daardoor deze activiteit zo veel mogelijk Corona-veilig te kunnen aanbieden.

Tussen 14.00u en 16.00u is op beide Kerstdagen vrije inloop, aanmelden is dus niet nodig. Wij vragen echter iedereen de algemene regels te willen hanteren, zoals vanaf 12 jaar een mondkapje te dragen, handenbij binnenkomst te desinfecteren en zoveel mogelijk 1,5m afstand te bewaren.

Kerstmis vier je niet alleen. Jezus zelf nodigt iedereenuit op zijn geboortefeest! Daarom zijn voor deze activiteit ook ouders en/of grootouders van harte welkom!

Dus kom op 25 of 26 december tussen 14.00u en 16.00 uur

in de H.H. Petrus en Pauluskerk in Schaesberg en/of de H. Hart van Jezuskerk in Nieuwenhagerheide, de grote kerststal bewonderen én doe mee!

Pastoor F. Jongen en de Werkgroep GezinsvieringenKinder-Kerstactiviteit