Koempelmissen

Zondag 24 oktober a.s. om 11.00 u in de Petrus en Pauluskerk in Schaesberg. Herdacht worden de overleden koempels van de Domaniale mijn in Kerkrade. De viering wordt muzikaal opgeluisterd, niet zoals eerder aangekondigd door het Dameskoor Cantara uit Valkenburg, maar door het Parkstad Saxofoonkwartet.

Zondag 14 november a.s. om 11.00 uur in de Petrus en Pauluskerk in Schaesberg. Herdacht worden de overleden koempels van de Willem-Sophia mijnin Spekholzerheide (Kerkrade). De gezangen in de viering worden verzorgd door sopraan Karin Coenen.

Zondag 5 december a.s.om 11.00 uur in de Petrus en Pauluskerk in Schaesberg.Barbaradagen herdenking van de overleden koempels van de Oranje Nassau IV mijn in Heerlen. Fanfare St. Barbara GA uit de Kakert zorgt voor de muzikale omlijsting.